Japo Palvelut

Etäyhteys

Microsoft 365 yrityksille

Microsoft 365

JAPO on turvallinen 365-kumppani

JAPO on Microsoft 365:en virallinen jälleenmyyjä. Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, ottamaan ne turvallisesti käyttöön sekä hyödyntämään niitä tehokkaasti. Halutessasi toimimme myös 365 ympäristösi ylläpitäjänä ja käyttäjien tukena.

Lisäksi saat kauttamme parhaan mahdollisen varautumisen sekä teknisiä ongelmia että ulkopuolisia uhkia vastaan Veeam Microsoft 365-varmistuspalveluiden avulla.

M365 yrityksesi tärkeä perustyökalu

Se sisältää aina Word, Excel, PowerPoint ja OneNote -ohjelmat.
Office 365 -ohjelmiin kuuluu viestintää helpottavat ohjelmat kuten Teams ja Outlook. OneDrive pilvitallennus mahdollistaa helpon tiedostojen hallinnan ja jakamisen.

Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön älykkäät pilvipalvelut: Sharepoint, Power BI sekä Microsoft Copilot.

Office 365 Message Encryption (OME) mahdollistaa haluttujen viestien salaamisen, eli turvasähköpostin käytön.

 

Turvasähköposti

Microsoft 365:n sisältämä OME  mahdollistaa haluttujen viestien salaamisen. Sähköpostin salausta eli turvasähköpostia hyödynnetään yleensä seuraavia tietoja sisältävien sähköpostien yhteydessä:

  • Yrityksen luottamukselliset tai salaiset tiedot
  • Pankkitiedot
  • Palkkatiedot
  • Arkaluontoiset henkilötiedot (esimerkiksi henkilötunnukset)
  • Terveyden- ja sosiaalihuollon tiedot kuten esimerkiksi potilastiedot
  • Salassa pidettävät viranomaistiedot

    Käyttöönoton yhteydessä määritetään organisaatiolle ne tiedot, joita henkilöstön odotetaan suojaavan ja millaisissa posteissa salausta on syytä käyttää.

Tehokkaasti toimistolla tai etänä

Microsoft 365 mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työskentelyn paikasta riippumatta. Olit sitten kotikonttorilla tai toimistolla, kaikki tiedostot ja ohjelmistot ovat samaan tapaan käytettävissäsi. Yhteistyö sujuu helposti tiimityövälineiden ja jaettavien tiedostojen avulla. Tämä varmistaa, että käytössäsi on aina viimeisin tallennettu tiedostoversio.

Sujuva ja turvallinen

Microsoft 365 sisältää myös useita tietoturvaa parantavia ominaisuuksia. Saat käyttöösi aina ajantasaiset Office-ohjelmistot. Se tekee sähköposteista, tekstinkäsittelystä, kommunikoinnista ja kalenterin hallinnasta sujuvaa ja turvallista.

Microsoft 365 varmistuspalvelu

Suojaa yrityksesi 365 ympäristö

Microsoft 365 on tehokas ja monipuolinen työkalu yrityksellesi. Myös sen toiminta ja erityisesti palvelun sisältämät kriittiset tiedot kannattaa turvata. 365 ympäristö on vakaa ja varmatoiminen, mutta riskitilanteisiin on silti järkevää varautua. Tietoja saattaa kadota käyttäjien inhimmillisen virheen tai teknisen vian takia. Pahimmillaan koko 365 ympäristö voi joutua kyberrikollisen kohteeksi ja kiristyshaittaohjelman kaappaamaksi.

Tehokkaat varmistustyökalut

JAPO toimii Veeam Cloud & Service Provider-kumppanina. Veeam Backup for Microsoft 365 varmistaa automaattisesti kaikki käyttäjien sähköpostit, osoitteistot, kalenterit, tehtävät ja muistiot. Lisäksi varmistetaan OneDrivessä, Teamsissa ja SharePointissa olevat tiedostot. Tiedot ovat saatavissa nopeasti käyttöön ja varmistuspiste voidaan palauttaa jopa 30 päivän ajalta. Varmistukset sijaitsevat JAPOn omassa palvelinsalissa.

Saat meiltä Microsoft 365 varmistuspalvelun alkaen 4,90 €/kk.

Veeam® Software on maailman johtava datanvarmistuspalveluiden toimittaja. Lue lisää: Veeam Backup for Microsoft 365-palvelusta.