Japo Palvelut

Etäyhteys

Yrityspuhelinliittymät ja vaihdepalvelut

DNA Yrityspalvelut

Mobiilipalvelut yrityksille

Nopeat ja huolettomat puhelinliittymät

DNA yritysliittymät sisältävät kotimaan normaalihintaiset puhelut sekä mahdollisuuden käyttää rajattomasti dataa

  • Suomessa
  • Pohjolassa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska)
  • Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro).

 

Kuukausihinta sisältää myös kiinteän EU-datapaketin, jonka avulla surffailu sujuu ilman huolta lisämaksuista muuallakin EU-alueella. Liittymien nopeuden voit valita vastamaan käyttäjän vaatimuksia.

Yrityspuhelinliittymien hallinnointi onnistuu vaivattomasti itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Kaikkiin yritysliittymiin on mahdollisuus liittää DNA:n lisä- ja yrityspalveluita.

Lisämaksulliset yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n matkapuhelinliittymiä sekä, mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

DNA Puhelinvaihdepalvelut

Asiakkaasi saa tarvitsemansa vastaukset yhdestä numerosta

Vaihdepalvelu mahdollistaa nopeamman reagoinnin ja vastaamisen. Vaihdepalvelulla yrityksen puhelinnumeroon tulevat puhelut voidaan ohjata automaattisesti joko vapaille työntekijöille tai jonoon.

Jos esimerkiksi tavoiteltu käyttäjä on kokouksessa tai lomalla, puhelut ohjautuvat automaattisesti muille työntekijöille. Vaihdepalvelu tekee yrityksesi asiakaspalvelusta monin tavoin joustavaa ja mutkatonta yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Vaihdepalveluun on mahdollista liittää käteviä lisäpalveluita ja -ominaisuuksia, jotka helpottavat yrityksesi tavoitettavuutta ja sujuvan asiakaskokemuksen toteutumista entisestään.
DNA Call -mobiilisovellus mahdollistaa tavoitettavuustietojen ja puheluiden ohjaamisen matkapuhelimella.